Taşköprü Belediyesi'nin, Şehri Ramazan Etkinlikleri Sona Erdi

Taşköprü Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü 13-19 Haziran tarihleri arasında düzenlediği Şehr-i Ramazan etkinlikleri sona erdi.

Taşköprü Belediyesi'nin, Şehri Ramazan Etkinlikleri Sona Erdi
Yeni düzenlemesi tamamlanan Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen etkinlikler kapsamında Taşköprülüler için Hacivat-Karagöz gösterisi, illüzyon gösterisi, çocuklar için yarışmalar, semazen gösterisi ve animasyon gösterileri, tasavvuf müziği, ortaoyunu gösterileri ve Kastamonu Meşk-i Net Topluluğu Tasavvuf Müziği Konseri gibi bir çok etkinlik yer aldı.

Şehr-i Ramazan etkinliklerinde konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayını tüm ilçe halkı ile birlikte coşku ile geçirdiklerini ve bu yıl üçüncü kez düzenledikleri Şehri Ramazan etkinliklerinin kültürlerine yakışan bir programla kutlamaktan ayrıca mutluluk duyduklarını kaydetti.

Tüm Taşköprü halkının ve İslam Aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik eden Başkan Arslan, bundan sonraki yıllarda da Şehri Ramazan etkinliklerinin çeşitli aktivitelerle devam edeceğini ifade etti.

Etkinliğin son gününde fermancı, animasyon etkinlikleri, cümbüşü alem, Karagöz-Hacivat gösterisi, tasavvuf müziği, illüzyon gösterisi, aşuk ile maşuk gösterisi yer aldı.
Kaynak: İHA