Başkanlar Yörsiad İftarına Konuk Oldu

Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (YÖRSİAD) iftar çadırına Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve ANTGİAD Başkanı Volkan Barutçu konuk oldu.

Başkanlar Yörsiad İftarına Konuk Oldu
YÖRSİAD’ın Cumhuriyet Caddesi eski İl Özel İdare binasının yerine yapılan Serdengeçti Parkında Ramazan ayı boyunca her gün 550 kişilik kurduğu iftar çadırına Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ATSO Başkanı Davut Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Başkanı Ulaş Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile ANTGİAD Başkanı Volkan Barutçu konuk oldu.

YÖRSİAD Başkanı Semih Beken ve Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar ile birlikte iftar sofrasında buluşan Başkanlar, YÖRSİAD’ın geleneksel hale getirdiği İftar Çadırından övgüyle bahsederlerken, emeği geçen tüm iş adamlarına teşekkürlerini sundular.

BEKEN, “ VERİLEN DESTEĞE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, “Her zaman olduğu gibi büyük bir gururla YÖRSİAD olarak iftar çadırımızdayız. İftar çadırındaki misafirlerimize bizlerle birlikte oldukları için teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman olduğu gibi bu yıl 5.sini gerçekleştirdiğimiz bu hizmetimizi büyük bir gururla düzenliyoruz. İftar Çadırımıza katkı koyan tüm üyelerimize ve üye olmadan bu sofraya katkı koyan diğer iş adamlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise “YÖRSİAD çok aktif bir şekilde sosyal sorumluluklarını yerine getiriyor. Bugünde burada onlarla birlikte vatandaşlarımızla iftara katılıyoruz. Antalya için, genç iş adamlarının böyle bir dernek adı altında bu projeyi gerçekleştirmiş olmaları oldukça önemli. Sivil toplum örgütleri bizim partnerlerimiz. Bir ülkenin çağdaş ve demokratik ortamının geliştirilmesi adına sivil toplum örgütleri önemli bir yer tutuyor” diye konuştu.

ATSO Başkanı Davut Çetin de “YÖRSİAD’ın senelerdir gerçekleştirdiği bu güzel iftar çadırına bu akşam da biz konuk olduk ve destek olmaya geldik. YÖRSİAD burada çok önemli bir iş gerçekleştiriyor. 30 gün boyunca her gün 550 kişiye yemek veriyorlar. Şu ortamda gerçekten bu verdikleri destek çok önemli. Kendilerini kutluyorum. İnşallah gelecek yıllarda da bu etkinliklerine devam ederler” dedi.

Kaynak: İHA