Başkan Kıratlı Açıklaması 'Verilen Sözleri TEK TEK Yerine Getiriyoruz'

AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Ali Kıratlı, seçim öncesi İçel’e ve Mezitli’ye verilen sözlerin tek tek yerine getirildiğini ifade ederek, "Biz İçel ve Mezitli için çalışıyoruz, yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ne vaat ettiysek yapıyoruz" dedi.

Başkan Kıratlı Açıklaması 'Verilen Sözleri TEK TEK Yerine Getiriyoruz'
Seçim öncesi birçok projenin yerine getirilmesi konusunda vaatlerde bulunduklarını belirten Kıratlı, İçel ve Mezitli’ye yönelik projelerini tek tek yerine getirdiklerini söyledi.

Verdikleri sözleri yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını vurgulayan Kıratlı, "Uzun zamandır hayata geçirilmesi planlanan Değirmençay Baraj Göleti projesinin önündeki engeller ortadan kalktı. Yaklaşık 30 yıllık mazisi olan projenin önündeki tüm engeller kaldırılarak 2016 yatırım programı kapsamına alındı. Darısı inşallah kazma vurmaya geldi" diye konuştu.

150 yataklı Mezitli Devlet Hastanesi’nin önündeki engellerin de aşıldığının altını çizen Kıratlı, 30 yıldan fazladır gündemde olan 150 yataklı projede arazi tahsis işlemlerinin tamamlandığını ve projenin 2016 yatırım programına dahil edildiğini bildirdi. Diğer yatırımlarla ilgili de bilgi veren Kıratlı, şunları kaydetti: "50 ünitelik Mezitli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de 2016 yatırım programına dahil edildi. Biz İçel ve Mezitli için çalışıyoruz, yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. İçel’in kanayan yaralarına merhem olup, güzide kentimizi hak ettiği yerlere taşıyacağız ve bu davadan asla vazgeçmeyeceğiz. Başta İçel için büyük bir şans olan, İçel’in geleceği için mücadelesini sürdüren ve tam bir İçel sevdalısı olan Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’a müteşekkir olduğumuzu belirtmek isterim. Keza, İçel için ciddi anlamda çalışmalarını sürdüren AK Parti İçel Milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın’a ve İçel’in kalkınması için fedakarlık gösteren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."
Kaynak: İHA