Başkan Genç'ten Vali Yavuz'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, son valiler kararnamesiyle Gümüşhane Valiliği’nden Trabzon Valiliği görevine atanan Vali Yücel Yavuz’u makamında ziyaret ederek ’hayırlı olsun’ dileklerini illetti.

Başkan Genç'ten Vali Yavuz'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
Vali Yücel Yavuz ile bir süre görüşen Başkan Genç, bölgenin sorunlarına vakıf bir valinin Trabzon’a atanmasının şehir için bir şans olduğunu belirtti.

Vali Yavuz’a görevinde başarılar dileyen Başkan Genç, “Trabzon, Türkiye’nin önemli şehirlerinden bir tanesi. Hemen komşu ilimizde valilik yaptınız. Bu nedenle bölgemize vakıfsınız. İnşallah hayırlı hizmetler yapacaksınız. Bizlere nasip oldu, yerel yönetimlerde görev aldık. Hem yerel yönetim, hem genel yönetimi temsilen sizler, şehrimize bu dönemde de güzel hizmetler vermeye devam edeceğiz. Allah hayırlı, uğurlu etsin, utandırmasın. Görevinizde sizlere başarılar diliyoruz. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.

Ziyaretinden dolayı Başkan Genç’e teşekkürlerini ileten Vali Yücel Yavuz ise, Trabzon’un siyasette ve bürokraside Türkiye’ye yön veren şehirlerden bir tanesi olduğunu kaydederek, “Burası bildiğimiz bir yer. Trabzon, Türkiye’nin bürokrasinin siyasetle, iş dünyasıyla ses getiren Türkiye’ye yön veren vilayetlerden biri. Siyasette ve bürokraside hemşerilerimizin başarıları çok önemli. Heyecanlı, aktif; hayatın her alanına nüfuz etmeye çalışan bir insan profiliniz var. Bu da her yerde takdir gören bir durum. Yerel dinamiklerle beraber bunları bir araya getirip şehrimizi ekonomik, sosyal ve kültürel yönden daha yaşanabilir, daha konforlu hale getireceğiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA