Asmmmo'nun Yeni Yönetimi Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) yeni yönetim kurulu Anıtkabir’i ziyaret etti.

Asmmmo'nun Yeni Yönetimi Anıtkabir'i Ziyaret Etti
Seçimli Genel Kurulun ardından Ali Şahin başkanlığındaki ASMMMO’nun yeni yönetimi Anıtkabir’i ziyaret etti. Ziyarete oda yönetim, denetim ve disiplin kurulları ile çok sayıda meslek mensubu katıldı.

ASMMMO heyeti, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine ulaştı. Oda Başkanı Şahin’in mozoleye çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Günün anısına toplu fotoğrafı çektirildi. Başkan Şahin ve beraberindekiler daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti.

Şahin Anıtkabir Özel Defterine şunları yazdı:

“Aziz Atatürk; Aziz Atatürk, Bugün, Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın, seçilmiş oda kurulları olarak burada bulunmaktayız. Vergi matrahını yaratan, ekonominin kaydını tutan ve ülkemiz kalkınmasının temel taşı olan işletmelerin sağlıklı bir şekilde gelişimini sağlamak için çaba sarf eden bir mesleğin temsilcileriyiz Ülkemizin aydın insanları olarak, ekonomik ve ticari hayattaki fonksiyonumuzdan kaynaklı ve sahip olduğumuz misyon gereği, kendimiz de her alanda halkımızı aydınlatma ve bilgilendirme sorumluğunu taşıyoruz. Bu anlamda her fırsatta, bildiklerimizi paylaşacak, düşündüklerimizi söyleyeceğiz. Bölgemiz ve ülkemizin içinde bulunduğu savaş şartlarını, en büyük sorun olarak görüyoruz. Büyük bir tecrübeyle söylenmiş “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” sözünüzü şiar edinmiş olmamıza karşın, bunu başaramamanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Demokratik bir kurumun temsilcileri olarak; ülke kalkınmasına yapacağımız desteğin yanında, hukukun egemen olduğu, demokrasiyle, eşitlik ve barış içinde kardeşçe yaşayacağımız bir ülke için azami katkıyı vereceğimizi, laiklikten ise asla taviz vermeyeceğimizi ifade ediyoruz.”
Kaynak: İHA