Süleymanpaşa Ramazan'da Sevgi Sofralarında Buluşmaya Devam Ediyor

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından ramazan ayı dolayısıyla her gün farklı mahallede kurulan sevgi sofraları, vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Süleymanpaşa Ramazan'da Sevgi Sofralarında Buluşmaya Devam Ediyor
Ramazan’da kurulan sevgi sofralarının Süleymanpaşalıları birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde kaynaştırması hedeflenirken, Ramazan ayının ikinci haftasıyla birlikte her gün farklı bir mahallede kurulan sevgi sofraları sırasıyla Nusratlı, Nusratfakı, Dağ Yenicesi, İnecik, Kaşıkçı, Tatarlı ve Osmanlı Mahalleleri’nde gerçekleşti.

Hafta boyunca devam eden sevgi sofralarına mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle sakininin yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Mehmet Hilmi İşsever ve Telat Akköse katıldı.

Sevgi sofraları programı kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi Aşevi tarafından çıkarılan iftar menüleriyle birlikte ney dinletisi eşliğinde oruçlarını açan mahalle sakinleri daha sonra Osmanlı macunu, ramazan şerbeti ve pamuk helva ikramlarıyla iftar programlarını tamamladılar.
Kaynak: İHA