Körfez Belediye Personeli İftarda Buluştu

Körfez Belediyesi Personeli, Belediye Başkanı İsmail Baran’ın verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Körfez Belediye Personeli İftarda Buluştu
Tütünçiftlik kültür merkezinde organize edilen iftar yemeğine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar, Birim Müdürleri, belediye personeli ve aileleri katılım sağladı.

İftara programına eşi Bilge Baran ile birlikte katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, masaları tek tek gezerek personellerle selamlaştı. İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Baran geleneksel hale getirdikleri bir iftar sofrasında daha tüm belediye çalışanlarıyla tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Baran “Her yıl olduğu gibi bu ramazan ayında da tüm personelimiz büyük bir aile olarak bir araya gelmiş ve hep birlikte iftar sofrasında eş ve çocuklarımızla birlikte iftar yapıyoruz. Yoğun iş temposunun verdiği yorgunluğu düzenlediğimiz iftarla üzerimizden atmak istedik. Hepimiz Körfez için, Körfez halkı için çalışıyoruz. Körfez için el ele vererek yaptığımız çalışmalar çocuklarımıza miras olarak kalacaktır” dedi.

Ramazan ayının birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşma ayı olduğunu belirten Körfez Belediye Başkanı Baran, Ramazan ayı’nda zengin fakir gözetilmeksizin aynı sofralarda oruçlar açılarak birlik ve beraberliğin pekiştiğini söyledi.

Mümkün olduğunca ihtiyaç sahipleri ve yardıma muhtaç vatandaşlara el birliği ile destek olunması gerektiğini belirten Başkan Baran “Veren el alan elden üstündür” dedi.

İftara katılan tüm personellere ve ailelerine teşekkür eden Başkan Baran, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde personelleri ve aileleriyle bir kez daha buluşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Kaynak: İHA