Kırka'da İftar Bereketi

Seyitgazi Belediyesi tarafından düzenlenen iftar buluşmaları ile paylaşmanın huzuru yaşanıyor.

Kırka'da İftar Bereketi
Seyitgazi Belediyesi iftar buluşmaları Kırka’daki iftar programı ile devam etti. Kırka Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun bahçesine kurulan iftar sofrasını dolduran binlerce vatandaş hep birlikte oruç açtı. Kırkalı vatandaşların yoğun katılım sağladığı programda sahne alan sanatçısı Osman Vahid Özdal, muhteşem sesiyle birbirinden güzel ilahileri seslendirerek unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı. İftar programında Kırkalıların yoğun ilgisiyle karşılanan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, tek tek masaları gezerek vatandaşın Ramazanlarını tebrik etti. Başkan Kalın, iftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte belediye meclis üyeleriyle vatandaşlara iftar yemeği dağıttı.

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte binlerce vatandaş hep birlikte orucunu dualar ile açtı.

Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen iftar programına yoğun katılım sağlayan Kırka halkına teşekkür eden Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, "Kardeşliğin, paylaşmanın, sevginin en üst seviyede yaşandığı Ramazan ayında Bor’un merkezi efeler diyarımız Kırka’da sizlerle birlikte olmanın; siz gönül dostlarımızla birlikte orucumuzu açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güzel bir atmosferde gerçekleşen Halil İbrahim bereketindeki iftar soframız hayırlara vesile olsun. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Daha nice iftar sofralarında bir ve beraber olmayı Allah bizlere nasip etsin" dedi.

İftara katılan vatandaşlar ise, Başkan Kalın ve belediye personeline teşekkür ederek düzenlenen programdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Kaynak: İHA