İftar Sofrası Bu Kez Harman Ve Hürel Sakinlerini Buluşturdu

Binlerce vatandaşı aynı sofra etrafında “Mahallede İftar Var” programıyla buluşturan Mamak Belediyesi bu kez Harman ve Hürel Mahallesi sakinlerini buluşturdu.

İftar Sofrası Bu Kez Harman Ve Hürel Sakinlerini Buluşturdu
Mamak Belediyesi tarafından organize edilen “Mahallede İftar Var” programında, Harman ve Hürel Mahallesi sakinleri buluştu. Özlenen Ramazan ruhunu mahalle sakinlerini bir masa etrafında buluşturarak yaşatan etkinlik vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, programda mahalle sakinlerini yine yalnız bırakmadı. Akgül ilk olarak Harman Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Tek tek masaları gezerek vatandaşları selamlayan Akgül, “Ramazan ayı ibadet, oruç ve kuran ayı. Ancak onun da ötesinde Ramazan ayı kardeşlik ve paylaşma ayıdır. İşte bu sofralar kardeşlik sofraları, bu sofralar birlik ve beraberlik sofralarıdır. Birbirini tanıyan tanımayan, erkeği kadını, yaşlısı genci aynı sofra etrafında bir araya geliyor ve kardeşlik bu masalarda pekişiyor” dedi.

İKİNCİ DURAK HÜREL MAHALLESİ

İftarını Harman Mahallesi sakinleriyle birlikte açan Akgül daha sonra Hürel Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına geçti. Hürel Mahallesi’nde yaptığı konuşmada Akgül, “Ramazan birlik ve beraberlik ayıdır. Aziz vatanımızın üzerinde çeşitli emelleri bulunan hainleri işte bu birlik ve beraberlik ruhu yenecek” ifadelerini kullandı. Akgül’e iftar programlarında Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti.
Kaynak: İHA