Belediye Korosundan Türk Halk Müziği Konseri

Turgutlu Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, hazırlıklarını tamamladığı konser için geri sayıma başladı. Ege’den Trakya’ya kadar Anadolu’nun dört bir yanından türkülerin hayat bulacağı, Yrd. Doç Dr. Kadir Çayır ve Öğretim Görevlisi Seval Işıklı’nın konuk sanatçı olarak yer alacağı konser 21 Haziran Salı akşamı gerçekleştirilecek.

Belediye Korosundan Türk Halk Müziği Konseri
Geleneksel Ramazan Gecesi Etkinlikleri’ne tüm hızıyla devam eden Turgutlu Belediyesi, Klasik Türk Müziği Korosu tarafından verilen Münir Nurettin Selçuk’u Anma Konseri’nin ardından bu kez Türk Halk Müziği Korosu’nu sanatseverlerle buluşturacak.

Halk müziği eğitmeni Ege Üniversitesi’nde görev yapan Yrd. Doç. Dr. Gökhan Ekim’in yönetiminde yaklaşık 40 kişilik ekiple sürdürülen çalışmalar neticesinde hazırlanan konserde Ege’den Trakya’ya kadar Anadolu’nun dört bir yanından türküler hayat bulacak. Konserde Yrd. Doç. Dr. Kadir Çayır ve Öğretim Görevlisi Seval Işıklı konuk sanatçı olarak yer alacak. 21 Haziran Salı akşamı saat 21.30’da Halil Kale Fen Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan konser ücretsiz ve halka açık gerçekleştirilecek.
Kaynak: İHA