Başkan Sağıroğlu İftarını TOKİ Konutları'nda Açtı

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu iftarını Kaşüstü Mahallesinde bulunan TOKİ konutlarındaki vatandaşlarla birlikte açtı.

Başkan Sağıroğlu İftarını TOKİ Konutları'nda Açtı
Kaşüstü Mahallesi Muhtarı Gökhan Gençtürk ve TOKİ konutlarındaki vatandaşların da katıldığı iftarda konuşan Başkan Sağıroğlu burada yaptığı konuşmada, "Son yıllardaki gelişimle birlikte Kaşüstü Mahallemiz gerek devlet yatırımları gerek iş adamları yatırımlarıyla birlikte Trabzon’un parlayan yıldızı haline geldi. Bu durumu gelmesinde eski belediye başkanlarımız ve bizler çok emek harcadık. Eksiklerimiz yok mu? tabi ki var. Hızlı gelişim gösteren bir ilçe olduk. 2 yıldır da gelecekle ilgili planlamaları yaparak bilinçli bir şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Yaptığımız bütün çalışmaları da muhtarımızla bir bütün halinde gerçekleştiriyoruz. Şuan itibariyle Kaüşüstü Mahallemizin en büyük sorunu yol sorunudur. Cevahir kavşağı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Kavşak ile Kanuni Araştırma ve Eğitim Hastanesi’nin yolunu aynı anda çözüme kavuşturacağız. Vatandaşımızın merakı olmasın. Bizler takipçiyiz” dedi.

Başkan Sağıroğlu ayrıca, Kaşüstü mahallesinde de betonlama ve asfaltlama çalışmaları yapacaklarını ifade ederek, “Ekiplerimiz Ramazan ayında bile yoğun bir çalışma programı içerisinde. 25 mahallemizin tümünde çalışmamız olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA