Bafra Kaymakamı Arslan'ın Son Görevi

Emekliye ayrılan Bafra Kaymakamı Halis Arslan, son ziyaretini huzurevine yaptı.

Bafra Kaymakamı Arslan'ın Son Görevi
İki yıla yakın bir süredir Bafra Kaymakamı olarak görev yapan Halis Arslan, görevini Bafra Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek tamamladı. Yaş dolayısıyla emekliye ayrılan Aslan, eşi Dürdane Arslan ile birlikte 75. Yıl Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlıların Babalar Günlerini kutladı.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, “Bugün burada sizinle buluşmamızın asıl nedeni Babalar Günü’dür. Geçtiğimiz aylarda da Anneler Günü dolayısıyla bir araya gelmiştik. Bu gün de babalarımızın yanında olmak, onların gönüllerini almak için buraya geldik. Babalık güzel bir duygu, birçoğunuz çocuk hatta torun sahibi oldunuz. Dolayısıyla bu yaşa kadar gelmek bu olgunlukta olmak çok güzel ve mutluluk verici bir olay. Sizin için Allah uzun ömürler versin diye dualar ediyoruz. Baba kimdir biliyor musunuz, baba evde yokken varlığı aranan kişidir. Bu arada 1 hafta sonra aranızdan ayrılacağız ve Bafra’daki görevimizi noktalayacağız. Veda ziyaretlerimden ilk olarak sizleri ziyaret ederek başladım. 2 yıl süreyle sizlerle beraber olduk ve güzel günlerimiz oldu” dedi.

Ziyaret duydukları memnuniyeti dile getiren huzurevi sakinleri, “Sizin manevi varlığınızı hep arkamızda hissettik, sizleri hep özleyeceğiz. Bizleri Türkiye’nin birçok yerine gönderdiniz. Belki de evlatlarımızdan göremediklerimizi sizden gördük. Bu gülen yüzünüz hiçbir zaman eksilmesin, hayatınız boyunca her zaman ailenizle beraber gülmek nasip etsin” diyerek üzüntülerini dile getirdiler.

Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz ise, “Biz, yaşlılarımız ve personelimiz olarak sizleri çok arayacağız. Sizden çok büyük destek gördük. Her türlü katkıyı bizden esirgemediniz. Burayı eviniz bildiniz. Gece, gündüz her an geldiniz ve bizler mutlu olduk. Bizleri unutmayın” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların hemen sonrasında yaş pasta kesimi yapıldı ve gül dağıtıldı.
Kaynak: İHA