Aydın'da Güvenilir Gıdayı Resmeden Öğrenciler Ödüllendirildi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı ile projelendirilen "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda-Ulusal Çocuk" resim yarışmasında dereceye giren Aydınlı öğrenciler ödüllendirildi.

Aydın'da Güvenilir Gıdayı Resmeden Öğrenciler Ödüllendirildi
Öğrencilerin hediyelerini İl Müdür Vekili Selçuk Bora Yılmaz ile birlikte Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Adem Kaplan taktim etti.

Törende konuşan İl Müdür Vekili Selçuk Bora Yılmaz,” Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından genç nesillerin resim üzerinden gıda güvenilirliğine dair bilgi ve birikimlerini, beklenti ve hayallerini yansıtabilecekleri bir paylaşım platformu oluşturmak ve kamuoyunda gıda güvenirliliği ile ilgili farkındalıkları geliştirmek amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı ve proje sponsorumuz Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği işbirliğinde ilkokul 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencileri için "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda- Ulusal Çocuk Resim Yarışması" düzenlendi.

Bu yarışmada katılım gösteren öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yarışmada birinciliği Karacasu İlçesi Sevenler İlkokulu 3-B sınıfı öğrencisi Eflal Önem elde ederken hediyesi kılıfı ile birlikte 1 adet tablet ve 1 adet desibel bluetooth kulaklık oldu.

İkinciliği Çine İlçesi Fevzi Paşa Sevim Kalkan ilkokulu 4-A sınıfı öğrencisi İlkem Berrak Önal elde ederken hediyesi kılıfı ile birlikte 1 adet tablet oldu.

Üçüncülüğü Efeler ilçesi Özel Başak ilkokulu 3-A sınıfı öğrencisi Omay Yılıdırım elde ederken hediyesi 1 adet desibel bluetooth kulaklık oldu.
Kaynak: İHA