İzmir'deki Mekanlar Ramazan'a Hazır

11 ayın sultanı Ramazan ayına sayılı günler kalırken, İzmir’de Kırçiçeği de iftar ve sahur vakitlerinde vatandaşların adresi haline gelecek.

İzmir'deki Mekanlar Ramazan'a Hazır
Ramazan ayına az bir süre kala İzmir’deki restoranlarda hazırlıklarını tamamladı. Geleneksel tatların merkezi haline gelen Kırçiçeği de, Ramazan ayında vatandaşları ağırlamaya hazırlanıyor. Taze, doğal ve kaliteli malzemelerle hazırlanan Kırçiçeği lezzetleri, Ramazan ayında da gurme damaklara hitap edecek.

Ramazan öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş da, Ramazan ayının sevgi saygı ve beraberlik duygularını artırdığını söyledi.

İpbaş, "Bizlere hediye edilen bu ay, birliğimiz ve beraberliğimiz için çok kıymetli. Ramazan; birbirimize değer verip, sevgiyle baktığımız, paylaşımcı olduğumuz, değerlerimize değer kattığımız bir dönem. Rahmet ayı dediğimiz de aslında bu, esas olan da bu. Yenilikçi tarzımızla, profesyonel ve kurumsal yönetim anlayışımızla yemek sektöründe sağlıklı büyüyoruz. 30 yıldır lezzetlerimizle her gün binlerce misafirimizi ağırlamanın, ülkemiz ekonomisine ve yüzlerce çalışanımızla nitelikli istihdama katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz. İnsanların sadece karnını değil ruhunu doyurmak için tasarlanmış ve üretilmiş ürün ve hizmetlerimizle, gıda sektöründe tüm sınırların ötesinde sürdürülebilir şekilde ilerliyoruz. İşimizi sevgi ve aşk ile yapıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA