Hayvan Sevgisini Resimle Anlattılar

İlkokul öğrencilerinin hayvan sevgisi kazanması, sokak hayvanları konusunda bilinçlenmesi amacıyla Tepebaşı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Hayvan Sevgisi” temalı resim yarışması ödül töreni gerçekleştirildi.

Hayvan Sevgisini Resimle Anlattılar
Espark Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen ve bu yıl 5’incisi gerçekleşen etkinliğe 33 okuldan 634 öğrenci katıldı.

Yarışmaya katılan öğrencilere ödüllerinin verildiği törende konuşan Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Yusuf Selek, “Amacımız küçük yaşta hayvan sevgisini aşılamak ve canlılara daha duyarlı ve saygılı bir nesil yetiştirmek. Çocuklarımıza yapılan her yatırım geleceğimiz için önemlidir. Her yıl etkinliğimize daha fazla ilgi oluyor. Bu yarışmada bizlere destek olan Başkanım Ahmet Ataç’a teşekkür ediyorum” dedi.

"HAYVANLARLA BU DÜNYADA BİRLİKTE YAŞIYORUZ"

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da “Bugün burada önemli bir sanat etkinliğinin yanı sıra sevimli dostlarımıza sahip çıktığımız bir etkinlikteyiz. Benim gönlümde hepiniz birincisiniz çünkü hepiniz bu konuya sahip çıktınız ve saygı gösterdiniz. Bu etkinliğe destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Hayvanlarla bu dünyada birlikte yaşıyoruz. Bu dünyada birlikte daha iyi yaşayacağız. Tepebaşı Belediyesi küçük dostlarımız için büyük bütçeler harcıyor. Biz önlemlerimizi almaya devam edeceğiz. Hepiniz kutluyorum. Dileğimiz bu katılım artarak devam etsin” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yarışmanın seçici kurulu tarafından belirlenen isimlere ödülleri verildi.

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Eskişehir Temsilcisi Sayın Ayten Tutkun ve birçok hayvan severin de destek verdiği etkinliğin sergisi Espark AVM’de sergileniyor.
Kaynak: İHA