Havza Kaymakamı Tanrısever'den Minibüsçülere Teşekkür

Havza Kaymakamı Tanrısever, şehit polis memuru Kurt'un cenaze töreninde şehit yakınları ve vatandaşları ücretsiz taşıyan SS Havza 20 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi'ne teşekkür etti.

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Van'da şehit düşen polis memuru Yakup Kurt'un cenaze töreninde şehit yakınları ve vatandaşları ücretsiz taşıyan SS Havza 20 No'lu Minibüsçüler Kooperatifini ziyaret etti.

Şehit polis memuru Kurt'un cenaze töreninde şehit yakınlarını ve Demiryurt Mahallesi sakinlerinin ilçe merkezine nakillerini ücretsiz sağlayan SS Havza 20 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Erhan Dağ ve kooperatif üyelerini ziyaret eden Havza Kaymakamı Tanrısever, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Tanrısever, yaptığı konuşmada, minibüsçülerin örnek bir davranış sergilediklerini belirtti.

Tanrısever, 'Kooperatif Başkanımızın şahsında tüm minibüsçü esnafımıza, hassasiyetinizden ve fedakarlığınızdan ötürü teşekkür ederim. O gün birçoğunuz işinizi bıraktınız, bizlere yardımcı oldunuz. Bir tek şehit yakınımızı ve mahalle sakinimizi mağdur etmediniz. Bu özverinizden dolayı sizleri kutluyor, teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Kooperatif Başkanı Dağ ise, Kaymakam Tanrısever'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, 'Şehidimizin yakınlarına yardımcı olmak vazifemiz. Eğer bir nebze olsun sizlere yardımcı olabildiysek onun onuru bize yeter. Ben de, tüm üye minibüsçülerimize teşekkür ediyorum.' dedi.

Ziyarete, Havza Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir ile Havza Cumhuriyet Savcısı Samet Can Acar da katıldı.
Kaynak: AA