Burhaniye'de Amatör Fotoğrafçılar Müzede Sergi Açtı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği 5.karma sergisini Kuva-yi Milliye Müzesi’nde açtı. Ay sonuna kadar devam edecek serginin açılışına Kaymakam Hüseyin Öner ile Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç da katıldı.

Burhaniye'de Amatör Fotoğrafçılar Müzede Sergi Açtı
Burhaniye, 60 üyesi bulunan Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği (ZEYFOD) , körfezin değişik yerlerine geziler düzenlerken açtığı sergilerlede adını duyurdu. Zeyfod’un Kuvva-yi Milliye Müzesinde düzenlediği serginin açılışı a, bütün sanatseverleri buluşturdu. Serginin açılışında bir konuşma yapan Kaymakam Hüseyin Öner, fotoğrafçıları kutladı. Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği’nin çalışmalarını takdir ettiğini anlatan Kaymakam Hüseyin Öner,” Çok güzel fotoğraflar var. Hepinizi tebrik ediyorum. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

Belediye olarak Zeyfod’un çalışmalarını dikkatle takip ettiklerini anlatan Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç, “ Çok güzel eserler ortaya koymuşsunuz. Sizleri kutluyorum. Belediye olarak desteğimiz devam edecek” dedi.

Katılımcılara teşekkür eden Zeyfod Başkanı Diş Hekimi Tolga Özmen’de “ 4 yıldan bu yana 5.karma sergimizi açmış buluyoruz. Sergide 43 eser bulunmaktadır. Sergimiz ay sonuna kadar açık kalacak. Sergilerimizi açmaya devam edeceğiz, Bizi yalnız bırakmayan Kaymakam Hüseyin Öner ve Başkan Yardımcımız Cemal Akkılınç ile tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Sergiye katılmaktan mutlu olduğunu anlatan Dr. İbrahim Baylav’da, “ Bu yıl emekli oluyorum. Emeklilikten sonra fotoğrafa daha fazla zaman ayıracağım” dedi.

Yıllık çalışmalarını sergilediklerini anlatan Eczası Selçuk Karayaz ise, ”Sergimizde değişik kategorilerde 43 fotoğraf yer aldı. Çok başarılı bir sergi oldu” dedi.

Elif Mescioğlu’da,” Yaşadığımız anları anıya dönüştürdük. Çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA