Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Açıklaması

'(Almanya'ya İncirlik'te üs verileceği iddiası) Bu uçaklar, ABD kimleri bombalıyorsa yine aynı toprakları bombalayacak. Yani Müslüman topraklarını bombalayacak'

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Almanya'ya İncirlik'te üs verileceği iddialarına ilişkin, 'Bu uçaklar, ABD kimleri bombalıyorsa yine aynı toprakları bombalayacak. Yani Müslüman topraklarını bombalayacak.' dedi.

Kamalak, partisinin Gaziantep il teşkilatının olağan kongresinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin ve bölgenin kritik bir dönemden geçtiğini belirtti.

Suriyeli sığınmacılar konusunda Avrupa'nın 'Aman onları göndermeyin, orda tutun' dediğini aktaran Kamalak, 'Türkiye bir anlamda Batı'nın sınır karakolu oluyor. Biz bunlara karşı ne mi yapıyoruz, ABD'ye olduğu gibi Almanya'ya da hava sahası veriyoruz. Bu uçaklar, ABD kimleri bombalıyorsa yine aynı toprakları bombalayacak. Yani Müslüman topraklarını bombalayacak.' ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin 2023 hedeflerinin ulaşılabilir olmadığını savunan Kamalak, Türkiye'de hedeflere ulaşabilecek projeleri olan tek partinin kendi partisi olduğunu, tüm parti mensuplarının çok çalışıp, Türkiye'ye Saadet iktidarını getirmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
Kaynak: AA