İş Dünyası İtso'nun İftarında Biraraya Geldi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) tarafından Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Camisi bahçesinde düzenlenen geleneksel iftar yemeği iş dünyasını biraraya getirdi. 2 bin 500 kişinin katıldığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

İş Dünyası İtso'nun İftarında Biraraya Geldi
İftar yemeğine Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl, İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, OSB Başkanı Zeki Şahin, İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, Belediye eski Başkanı Cemal Arık, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Yavuz Uğurdağ ile çok sayıda oda üyesi ve vatandaşlar katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan İTSO Başkanı Metin Anıl, “ Ben son 30 yılda odanın her kademesinde görev alan bir kardeşiniz olarak, Ticaret ve Sanayi Odasının bir üyesi olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Sizlerin de üye olarak bu onuru ve gururu içinizde hissetmenizi rica ediyorum. İnegöl olarak, başarının altında yatan gerçek ayrılıkta azap, birlikte ve beraberlikte rahmet ve bereket olduğunun ve bu düsturu bilerek uygulamaya koymamızdır. Başarılarımızın devamını diliyorum. İftarımıza katılan herkese teşekkür ediyor, Ramazan ayının, Kadir Gecesinin ve Ramazan Bayramının hepimize, tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA