Belediye'den İftar Yemeği

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen buluşmalar kapsamında, Diyarbakır’ın Kulp ilçesi merkez Yenimahalle’de bir lokantada iftar yemeği verildi.

Belediye'den İftar Yemeği
Kulp’ta verilen iftar yemeğine, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Kulp Belediyesi Eş Başkanları Metin Dinar ile Sadiye Süer Baran, Büyükşehir ve Kulp Belediyesi meclis üyeleri, Kulp ilçe HDP ve DBP yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İftar buluşmasında konuşan Eş Başkan Anlı, zor bir dönemden geçildiğini, herkesin temennisinin ve dualarının bir an önce barışın gerçekleşmesi olduğunu belirtti.

Anlı, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi durumunda birçok zorluğun aşılacağına dikkat çekti. Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıldır hizmet anlamında elinde ne imkan varsa ilçelerle paylaştığını ifade eden Anlı, “Üç yıl içinde yapacağımız çalışmalarla eksikliklerimizi tamamlamaya çalışacağız. Kulp’ta altyapıyı yeniden inşa edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılar iftarını açtı. İftarın açılmasının ardından Kulp Belediye Eş Başkanları ile Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Kulplu vatandaşların sorunlarını dinleyerek notlar aldı. İftar yemeğinden sonra Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı ve beraberindeki heyet ile birlikte Kulp ilçesindeki esnaf ziyaret edildi. Anlı ve beraberindeki heyet daha sonra ilçeden ayrıldı.
Kaynak: İHA