TSO'dan İftar Yemeği

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvant, Akçakoca’da Üniversite İnşaatı ve Organize Sanayi Bölgesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.

TSO'dan İftar Yemeği
Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından iftar yemeği düzenlendi.

Düzenlenen İftar yemeğine, Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, İGM Başkanı Dursun Çakır, çok sayıda siyasi parti temsilcileri, Kdz. Ereğli TSO yönetimi ve iş adamları katıldı.

Dualarla açılan İftar sonrasında TSO Başkanı Mehmet Pazvant, Akçakoca’da yapılacak olan Organize Sanayi Bölgesi için çalışmaların hukuka takıldığını ve ÇED raporu için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Pazvant ayrıca, Akçakoca İşletme Fakültesi inşaatının müteahhit devri yapıldığını belirterek bu işlerin her zaman takipçisi olacaklarını söyledi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, OSB ve Üniversite yapılması için yapılan çalışmaların bir zat takipçisi olduklarını belirterek birlikte bu işlerin yapılmasını başaracaklarını söyledi.

Milletvekili Fevai Arslan, Akçakoca’nın sorunlarını yakinen takip ettiklerini belirterek "Biliyoruz ki birlikte uyum şeklinde çalışarak bu işleri tamamlayacağız kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.

Kaynak: İHA