Salihli'de Hakim Ve Savcılara Veda İftarı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) yaz kararnamesiyle Manisa’nın Salihli ilçesinde bir süredir görev yapıp yerleri değişen savcı ve hakimlere veda için iftar programı düzenlendi.

Salihli'de Hakim Ve Savcılara Veda İftarı
Azaklar Kır Düğün bahçesinde tayini çıkan 4 savcı ve 8 hakim için düzenlenen iftara Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Yavuz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı ile hakim, savcı, adliye personeli, baro üyesi avukatlar ve davetliler katıldı.

Salihli Adliyesi’nde görev yapıp tayini çıkan hakim ve savcılara yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etmek için bu veda yemeğini düzenlediklerini ifade eden Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, “Bizler hakimler, savcılar, avukatlar ve adliye personeli olarak biz bir aileyiz. Bu ailenin Salihli’de güzel hizmetler yaptığına inanıyorum. Tayini çıkan hakim ve savcılarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Sevinci ve burukluğu birlikte yaşadıklarını belirten Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, “Tayini çıkıp Salihli’den ayrılan savcı ve hakimlerimiz için, yeni görev yerleri, yeni bir başlangıç olacak. Kendilerine Salihli’de vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Van Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Salihli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Taner Akıncı, Aydın’a atanan Cumhuriyet Savcısı Osman Çakır, Alanya’ya atanan Cumhuriyet Savcısı Halil Gümüş, Kırşehir’e atanan Cumhuriyet Savcısı Yunus Sarıyor, İstanbul’a atanan Cumhuriyet Savcısı Özgür Kökten ile Trabzon’a atanan Hakim Selçuk Bütün, Ankara Gölbaşı’na atanan Hakim Melek Yavuz, Denizli’ye atanan Hakim Adem Arslan, Denizli’ye atanan Hakim Umut Uzun, Rize’ye atanan Hakim Arzu Altınışık Demir, Denizli’ye atanan Hakim Serdar Ulutürk ve İstanbul’a atanan Hakim Canan Kökten’e plaket ve hediyeler verilerek yeni görevlerine başarılar dilendi.
Kaynak: İHA