Engelliler İftarda Buluştu

Çankaya Belediyesi iftar programında bu kez kendi bünyesindeki Ç’engel Kafe, Çankaya Görme Engelliler Spor Kulübü, Çankaya Ahşap Çocuk Oyuncakları Atölyesi (ÇAÇOY) üyelerini ve ailelerini bir araya getirdi.

Engelliler İftarda Buluştu
Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları, Ç’engel Kafe ve ÇAÇOY çalışanları iftarda buluştu. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Çankaya Kent Konseyi Başkanı Tevfik Kızgınkaya da engellileri ve ailelerini yalnız bırakmadı. Çankaya Belediyesi’nin engellilere yönelik çalışmalarını gururla izlediklerini ifade eden CHP’nin Sosyal Politikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, Belediye’nin engellileri hayatın içine katan çalışmalarının diğer belediyelere de örnek olmasını dilediğini kaydetti.

Belediye bünyesindeki engelli sporcuların uluslararası başarılara imza attığını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de, “Onlarla gurur duyuyorum. Başarılarının devamı için desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Ç’engel Kafe’yi Maltepe’de bulunan yerinden Kızılay’ın merkezine taşıdıklarını sözlerine ekleyen Taşdelen, “Engellilerimizi sosyal ve ekonomik hayatın içine katmış olmanın yanı sıra onların her gün Başkentli vatandaşlarla bir araya gelmelerini sağlamış oluyoruz. Önemli olan bu hayatı birlikte ve engelsiz yaşamak” dedi.

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Yusuf Sayyıdan, kulübe desteklerinden ve belediye hizmetlerindeki başarılarından dolayı Alper Taşdelen’e teşekkür plaketi sundu.
Kaynak: İHA