AK Partili İl Başkanı Akçay'dan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı'na Eleştiri

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın, belediyenin hizmet, yatırım ve planlarından çok sürekli siyaset konuştuğunu öne sürerek, “Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediye Başkanlığını bıraksın, CHP’ye il başkanı olsun” dedi.

AK Partili İl Başkanı Akçay'dan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı'na Eleştiri
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, yaptığı yazılı açıklamayla CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı eleştirdi.

Akçay, Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak’ın “Yeni seçimlerden çıktık. Bin 24 gün sonra yeniden sahaya ineceğiz” sözleriyle ilgili, “Seçim olalı 2 yılı geçti. Bir belediye başkanı hizmetleriyle her zaman sahada, her zaman halkın arasında, her zaman sokakta olmalı. Kadir Albayrak, iki yıldır hizmetleriyle sahaya inmemişse neyin peşinde?” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın konuşmalarında belediyenin hizmet, yatırım ve planlarından çok sürekli siyaset konuştuğunu da öne süren Akçay, “CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, konuşmalarında belediyenin hizmet, yatırım ve planlarından çok sürekli siyaset konuşuyor. CHP’li bir il yöneticisi gibi sürekli siyasi gündemle ilgili yorum yapıyor. Belediye hizmetleri tam yürüse onun bu tarzına itiraz etmeyeceğiz ama hem hizmet yapmıyor, hem de hiçbir konudan geri kalmıyor. Bırak da siyaseti senin il başkanın yapsın, seni hizmetlerinle görelim. Kadir Albayrak, böyle devam edecekse ona tavsiyem, belediye başkanlığını bırakıp CHP’ye il başkanı olmasıdır. Bilmiyorum, belki de seçimleri kaybettikten sonra kendini il başkanı olarak görmek istediği için bu şekilde hazırlık yapıyordur” diye konuştu.

Kaynak: İHA