Yüksekten Düşerek Ölen Öğrencinin Sınıfında Tören

Rize'de tiyatro oyunu öncesi sahneyi hazırlamak için çıktığı tavanda, bastığı bölümün çökmesiyle düşerek hayatını kaybeden 18 yaşındaki lise öğrencisinin karnesi, sırasına bırakıldı.

Rize'de yüksekten düşerek hayatını kaybeden 18 yaşındaki lise öğrencisi Ercan Yılmaz'ın sırasına, karnesi ile karanfiller konuldu.

Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik Bölümü son sınıf öğrencisi Yılmaz'ın karnesi, arkadaşları tarafından alınarak sırasına bırakıldı. Yılmaz'ın sırasına karanfiller bırakan öğrenciler, gözyaşlarına hakim olamadı.

Okul Müdür Yardımcısı Ali Saygın, gazetecilere, bir dönem Yılmaz'ın sınıf öğretmenliğini yaptığını anlatarak, '4 yıl önce okula gelen bir öğrencimizdi. Mezun olmasına 2 gün kalmıştı. Maalesef başına üzücü bir kaza geldi. Bundan dolayı çok üzüntülüyüz. Allah mekanını cennet etsin.' dedi.

Saygın, açıklamanın ardından gözyaşlarını tutamadı.

Rize Belediyesinin ramazan etkinlikleri kapsamında İsmail Kahraman Kültür Merkezi'ndeki büyük salonda sahnelenecek oyun için hazırlıklara başlayan Rize İçin Genç Girişim Derneği Tiyatro Topluluğu ekibinden Ercan Yılmaz, önceki gün ışıkları ayarlamak için tavandaki bölüme çıkmıştı. Bastığı bölümün çökmesiyle yaklaşık 10 metre yüksekten salondaki koltuklara düşen Yılmaz, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.
Kaynak: AA