Üniversite Personeli İftarda Bir Araya Geldi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, akademik ve idari personelle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Üniversite Personeli İftarda Bir Araya Geldi
YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, üniversite akademik ve idari personeline Merkezi Yemekhane’de bir iftar yemeği verdi. YYÜ personelinin aileleriyle birlikte katıldığı iftar yemeğinde konuşan Rektör Battal, Ramazan ayında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, "Bu mübarek ay vesilesiyle sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Genelde ülkemizde özelde ise üniversitemizde mübarek Ramazan dolayısıyla birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz. Allah’a şükürler olsun ki üniversitemizde bu birlikteliği pekiştirecek birçok başarıya imza atmış bulunuyoruz. İnşallah bundan sonrada birlikteliğimizi koruyarak üniversitemizi daha ileri bir noktaya taşıyacağız. Hep birlikte çalışırsak hem ülkemize hem de üniversitemize daha iyi katkı sağlamış olacağız. Hepinizin Razaman-ı Şerifi mübarek olsun” diye konuştu.

İftar yemeğine rektör yardımcıları Prof. Dr. Murat Demirel, Prof. Dr. Ahmet Kazankaya ve Prof. Dr. Ahmet Fayik Öner, Genel Sekreter Doç. Dr. Yusuf Uzun, dekanlar, yüksekokul müdürleri, daire başkanları ile akademik ve idari personel katıldı.

Kaynak: İHA