Ümraniye Belediyesi Sokak İftarlarına Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi Ramazan ayı programları kapsamında etkinliklerine devam ediyor. Dumlupınar mahallesinde sokaklara kurulan masalarda yüzlerce vatandaş iftar yemeğinde buluştu.

Ümraniye Belediyesi Ramazan ayı programları kapsamında düzenlediği sokak iftarlar ile vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. Dumlupınar mahallesinde düzenlenen sokak iftarına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ilçe halkı ile bir araya geldi. İftar yemeğinde vatandaşlar Başkan Hasan Can’a yoğun ilgi gösterdi.

“HER AKŞAM 5 DÜĞÜN SALONUNDA İFTAR YEMEĞİ VERİYORUZ”

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Allah Ramazan-ı Şerif’i hakkımızda mübarek eylesin. Ramazana yetiştiğimiz gibi inşallah Allah bayrama da yetişmeyi nasip eylesin. Daha nice ramazanlarda rabbimize ibadet etmenin hazzını yaşatsın bizlere. Artık bu bizim için geleneksel hale geldi. Ümraniye manevi bir iklim şehri. Ramazanı bir başka güzel, bayramı bir başka güzel, yazı bir başka kışı bir başka güzel hale getirmeye çalışıyoruz. Hamd olsun Ümraniyeli kardeşlerimiz ramazanı ramazan gibi yaşıyorlar. Yaptığımız iftarların sayısını ben bilmiyorum. Allah şahidim ben karıştırıyorum sayıyı. Öncelikle standart olarak her akşam 5 ayrı düğün salonunda iftar yemeği veriyoruz” şeklinde konuştu.

Yemeklerin dağıtıldığı yere giden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yemeklerin bol bol dağıtılmasını, hiçbir şekilde vatandaşın aç kalmayacak şekilde hazırlanmasını söyledi.

İftar yemeğinin ardından Başkan Hasan Can alandan ayrıldı.
Kaynak: İHA