Talas'ta Karne Heyecanı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2015-2016 eğitim öğretim yılının son gününde Şehit Binbaşı Mahmut Şahin İlkokulu birinci ve ikinci sınıfların karne heyecanına ortak oldu.

Talas'ta Karne Heyecanı
Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Aydoğan ile birlikte düzenlenen törene katılan Başkan Palancıoğlu’nu öğrenciler seslendirdikleri şarkılarla ve çiçeklerle karşıladı. Ardından sınıfları tek tek dolaşan Başkan Palancıoğlu ve beraberindekiler aileleriyle birlikte heyecanlanan öğrencilere karnelerini verdi.

Karne töreninin ardından konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Şuanda çocuklarımızın en heyecanlı ve neşeli anındayız. Geleceğimiz yavrularımıza emanet. Onlar ne kadar iyi yetişirse ülkemiz de o derece gelişir ve kalkınır. Onların eğitimi de çok önemli. Bu kapsamda Talas’ta okul sayısının artırılmasına yönelik çalışmalarımız sürüyor. Bu yıl 4 okulu Büyükşehir Belediyemiz ile hayırseverlerimizle yaptırdık. İnşallah gelecek eğitim öğretim yılında hizmet verecek. Eğitimde fiziki altyapının daha kaliteli olmasını için çalışıyoruz. Rabbim bütün evlatlarımızın geleceğini güzel eylesin. Çocuklarımızın başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: İHA