Present Perfect Tens Ankara'nın Bağları İle Buluştu, Sosyal Medya Yıkıldı

Yenipazar Anadolu Lisesi’nde İngilizce Öğretmenliği yapan Serdar Aradağ’ın çektiği ’Present Perfect Tens’ klibi sosyal medyada izlenme rekorları kırdı.

Present Perfect Tens Ankara'nın Bağları İle Buluştu, Sosyal Medya Yıkıldı
Yenipazar Anadolu Lisesi’nde 2 yıldır İngilizce Öğretmeni olarak görev yapan Serdar Aradağ, öğrencilerine İngilizce’yi sevdirmek için farklı bir projeye imza attı. Ankara yöresine ait olan ’Ankara’nın Bağları’ isimli şarkının sözlerini değiştirerek yeniden yazan Aradağ, okul öğretmenleri, öğrencileri ve çalışanları ile birlikte şarkıya klip çekti. İngilizce’de ’Present Perfect Tens’ konusunu klip sayesinde kısa sürede öğrencilerine öğreten Aradağ, klibi diğer meslektaşlarının da yararlanması için sosyal medyadan paylaştı.

Kısa sürede on binlerceye kişiye ulaşan klip, yüzlerce beğeni alarak sosyal medyada en çok izlenen görüntüler arasında yerini aldı.

"AMACINA ULAŞTIĞI İÇİN MUTLUYUM"

Klibin amacına ulaştığı için duyduğu mutluluğu dile getiren Serdar Aradağ, "İngilizce öğrencilere öğrenmesi zor bir dil gibi gelir. Öğrencilerime dersi sevdirmek, konuları kolay kavramaları adına ’Present Perfect Tens’ konusu için böyle bir yola başvurdum. Stüdyoya girerek şarkıyı tekrar okuduk ve üç hafta içerisinde tüm çekimleri tamamladık. Okulumuz Müzik Öğretmeni Ömer Polat’da bizlere bu konuda çok yardımcı oldu. Klip sayesinde tüm öğrencilerim konuyu daha rahat kavradı. Bu proje ile amacımıza ulaştık. Aklımda daha farklı projeler var. İmkan verildiği takdirde onları da gerçekleştirmek istiyorum" dedi.

Kaynak: İHA