Müzisyen Cem Adrian Armada'da

Müzikte sınırları, tarzları, kuralları dışlayan, kendini sadece ‘özgür bir müzisyen’ olarak tanımlayan Cem Adrian, 18 Haziran 2016 Cumartesi günü Armada Jolly Joker Yaz Konserleri ile Armada’da sevenleriyle buluşacak.

Müzisyen Cem Adrian Armada'da
Armada, her sene gerçekleştirdiği ve geleneksel hale gelen Jolly Joker Konserlerinde birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Armada, bu sefer unutulmaz türküleri ve farklı yorumları ile dikkat çeken Cem Adrian’ı ağırlayacak. Cem Adrian, 11 eserden oluşan “Seçkiler 2” albümü ve özenle hazırladığı repertuvarı ile kulakların pasını silecek. Yaklaşık 10 yıldır sadece çok renkli sesiyle değil, çok renkli müziğiyle yorumcu, besteci ve söz yazarı olarak müziğin çok farklı dallarında farklı eserlere imza atan Adrian, başarılı bir müzisyen olmasının yanı sıra bölge ayırt etmeksizin Türkiye’nin her şehrinde en fazla konser veren canlı performans sanatçıları arasında ön sıralarda yer alıyor. Sanatçı, şimdilerde ise yeni albümlerin ve bir kitabın hazırlıklarını sürdürüyor.

ALIŞVERİŞLERE BİLET HEDİYE

Aynı zamanda Cem Adrian konseri için 12-18 Haziran 2016 tarihleri arasında aynı gün içerisinde Armada Kart ile yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlere 1 kişilik konser bileti hediye edilecek. Armada AVM’nin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşım yapan kişiler arasından seçilecek takipçilere 1 kişilik konser bileti kazanma fırsatı sunulacak.

Armada Jolly Joker Yaz Konserleri 25 Haziran’da Buray, 16 Temmuz’da Ceylan Ertem, 23 Temmuz’da Duman ve 30 Temmuz’da Koray Avcı ile devam edecek. Yaş sınırı olmayan Armada Jolly Joker Konserleri açık otoparkta gerçekleşecek olup, saat 21.30’da başlayacak.
Kaynak: İHA