Milletvekili Serdengeçti Ve Başkan Yazgı İncelemelerde Bulundu

AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve meclis üyeleriyle birlikte Kılıçaslan Nikah Sarayı ve Kılıçaslan Parkı 2. Etabında gezi ve incelemelerde bulundu.

Milletvekili Serdengeçti Ve Başkan Yazgı İncelemelerde Bulundu
AK Parti Aksaray Milletvekili Serdengeçti, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, yapılan bu tür eserlerin Aksaray’a hem mimari hem de simgesel olarak ayrı bir güzellik kattığını söyledi.

Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya şehre kazandırdığı bu hizmetten dolayı teşekkür etti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, “Şehrimiz oldukça modern, güzel ve kapsamlı bir nikah sarayına sahip oldu. Kılıçaslan Parkı’nın 2. Etabında bitmesiyle parkının tamamı 300 bin metrekarelik bir alana sahip oldu. Parkta çevre düzenlemesi yapımıyla birlikte, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, dinlenme alanları, vatandaşların piknik yapmaları için hazırlanan masalarla insanların rahatça vakit geçirmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca Kılıçaslan parkında sosyal aktivitelerin yanı sıra jimnastik aletlerle sportif faaliyetler yapılabiliyor. Bizim tek amacımız, Aksaray’da yaşayan bütün vatandaşlarımıza hizmet edip mutluluğunu ve yaşam kalitesini artırmak” diye konuştu.

Milletvekili Serdengeçti, Başkan Yazgı ve meclis üyeleri iftar öncesi orucunu açmak için Kılıçaslan Parkı’nı tercih eden vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti.
Kaynak: İHA