Liseden Mezun Olduğu Gün Son Yolculuğuna Uğurlandı

Rize’de geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden lise son sınıf öğrencisi Ercan Yılmaz, okuduğu liseden mezun olduğu gün kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Liseden Mezun Olduğu Gün Son Yolculuğuna Uğurlandı
Rize’de geçtiğimiz günlerde İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde meydana gelen kazada, lise son sınıf öğrencisi Ercan Yılmaz, bağlı bulunduğu tiyatro grubunun oyununa hazırlanırken ışık sistemini düzenlemek için çıktığı oyunun oynanacağı salonun tavanından düşerek ağır yaralanmıştı. Yaşam mücadelesi bir gün süren Yılmaz, geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Okuduğu Tevfik İleri Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü’nden bugün mezun olan Yılmaz, mezun olduğu gün karnesini ve takdir belgesini alamadan doğum yeri olan Rize’nin Kalkandere İlçesi Merkez Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

NAMAZI KILDIRAN AMCASI GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLAMADI

17 Yaşında vefat eden genç öğrenci için bugün Cuma Namazı’nın ardından doğum yeri olan Kalkandere İlçesi Merkez Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, ailesi, lise arkadaşları, tiyatro kulübünden arkadaşları ve çok sayıda kişi katıldı.

Yılmaz’ın cenaze namazını din görevlisi olan amcası Mustafa Yılmaz kıldırdı. Yılmaz’ın göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Yılmaz cenaze namazının ardından son yolculuğuna arkadaşlarının omuzlarında uğurlandı.

BÖLÜM BİRİNCİSİ OLMUŞTU

Yılmaz’ın okuduğu Tevfik İleri Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü’nde girdiği üniversite sınavında en yüksek puanı alarak bölüm birincisi de olduğu öğrenildi. Yılmaz’ın arkadaşları Elektrik Mühendisi olmayı çok istediğini söylediler.

Öte yandan İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde yaşanan kaza ile ilgili ihmal olup olmadığı yönünde soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA