Kaymakam Baytok, Yenipazarlı Öğrencilerine Karnelerini Dağıttı

Yenipazar Kaymakamı Muhammed Sait Baytok, Yenipazar Anaokulu’nda ve Yenipazar Merkez İlk-Orta Okulu’nda katıldığı karne töreninde öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Kaymakam Baytok, Yenipazarlı Öğrencilerine Karnelerini Dağıttı
Yenipazar Anaokulu’nda ve Yenipazar Merkez İlk-Orta Okulu’nda yapılan törene Yenipazar Kaymakamı Muhammet Sait Baytok’un yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayşe Acar, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu ’Okulum Bir İnci’ yarışmasında ‘Okul Bahçesi’ dalında Aydın ilinde birinci seçilen Yenipazar Anaokulu müdürü Deniz Çırağıloğlu’na Kaymakam Baytok tarafından plaket takdim edildi. Yenipazar Anaokulu’nda öğrencilere karne ve hediyelerini, öğretmenlere de başarı belgelerini takdim eden Baytok, daha sonra Yenipazar Merkez İlk-Orta Okulu’nda öğrencilere takdir ve teşekkür belgelerini verdi.

Okullarında dereceye giren öğrencilere plaketlerini Baytok, "Tüm öğretmen ve öğrencilere iyi tatiller dilerken, öğretmenlerimiz tarafından yapılan bütün çalışmaları için kendilerine teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın yarının büyükleri olduğunu unutmadan verilen desteklerden dolayı emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Kaynak: İHA