'Gönülden Gönüle' Projesi Devam Ediyor

MUŞ – Muş Valisi Seddar Yavuz, "Gönülden Gönüle Projesi" kapsamında toplumun dezavantajlı gruplarını oluşturan yaşlı, engelli, yardıma muhtaç ve şehit yakınları ile gazi ailelerini ikametlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

'Gönülden Gönüle' Projesi Devam Ediyor
Proje kapsamında farklı mahallelerde her gün yaklaşık 15 aile ziyaret ediliyor. Ramazan ayının ilk gününden bugüne kadar merkez mahallelerde 321 aileye ve 2 bin 568 kişiye toplamda 321 bin TL nakdi yardım, 300 aileye 52 bin 500 TL tutarında gıda paketi dağıtımı yapıldığı belirtildi. Ayrıca 11 engelli vatandaşa işitme cihazı, bir kişiye tıbbı operasyon yardımı ve bir kişiye engelli aracı olmak üzere toplamda engellilere 26 bin 300 TL yardım yapıldığı ve Gönülden Gönüle Projesi kapsamında Ramazan ayı boyunca 3 bin 483 kişiye 540 bin 100 TL maddi yardım yapıldığı bildirildi.

Proje hakkında bilgi veren Vali Seddar Yavuz, “Ramazan ayı boyunca Gönülden Gönüle Projesi kapsamında gerçekleştireceğimiz ziyaretlerde sadece mağdur vatandaşlarımız değil aziz milletimizin emaneti ve minnet borcumuz olan şehitlerimizin yakınları ile gazi ailelerimizi de ziyaret ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Bilindiği üzere devlet insanlara hizmet etmek üzere kurulmuş bir organizasyondur. Bu anlamda devletin en önemli görevi vatandaşın ihtiyaçlarını, sorunlarını zamanında ve süratle gidermesidir. Devletimizi temsil eden biri olarak, bizlerde her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın taleplerinin incelenmesi ve sorunlarının çözümünde kurum idarecilerine anında talimat vererek sorunların çözümü noktasında en etkin şekilde çalışmaya özen gösteriyoruz. Çünkü devlet vatandaşını mutlu ettiği ölçüde kıymetli ve değerlidir. Dolayısıyla devlet organizasyonunda görev alan tüm görevlilerin hedefi; hizmet ettiği kesimleri memnun etmesi, onların sorunlarını en kısa sürede çözüyor olmasına bağlıdır. Anadolu’yu İslam’la buluşturan ve göklerinde aziz şühedanın ruhaniyeti dolaşan kadim şehir Muş’ta halkımızın hizmetinde olmaktan her zaman onur ve gurur duydum. Biz gönül almaya ve gönüllere girmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA