Emek'te 7 Bin Kişiyle İftar Sevinci

Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan iftar programları, Emek Mahallesi’nde verilen iftar yemeği ve Mustafa Gökçe konseri ile devam ediyor.

Emek'te 7 Bin Kişiyle İftar Sevinci
Emek Mahallesi Kapalı Pazar’da gerçekleşen iftar programına, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Sinan Özkar, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP Odunpazarı Kadın Kolları İlçe Başkanı Sibel Yeşildal, CHP İl ve Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanları, Emek Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Uçar, Odunpazarı Belediye Meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Emek Mahallesi’nde gerçekleşen ve yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başkan Kurt’ta istek ve şikayetlerini de ilettiler.

"HER ŞEYE RAĞMEN TÜRKİYE AYDINLIK BİR GELECEĞE KAVUŞACAK"

İftar yemeğinin ardından yemek duası ve konser programı gerçekleştirildi.

Konser öncesi konuşma yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Bugün Odunpazarı Belediyemiz Emek Mahallesi’nde hem iftar programı hazırlıyor hem de Eskişehir’in yerel ve kaliteli sanatçılarıyla halkımızı buluşturuyor. Türkiye’nin geldiği pozisyonu, yaşadığımız sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Yanlış politikalarla Türkiye’yi bir savaş haline dönüştürdüler. Her gün hepimizin canını yakan, inciten kötü olaylar oluyor. Ama bu rağmen umudumuzu yitirmeyelim. Bunlara rağmen Türkiye aydınlık bir geleceğe kavuşacak. Türkiye güzel günlere kavuşacak. Ben buna inanıyorum” diye belirtti.

"EMEK MAHALLESİ’NE ŞİMDİYE KADAR YAPILMAMIŞ İŞLERİ YAPIYORUZ"

Ayrıca Başkan Kurt, Odunpazarı Bölgesi’nde belediye olarak her türlü eksikliği gidermeye çalıştıklarını ifade ederek, “Emek Mahallesi’ne bir Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kurduk. Birer Halk Merkezi ve Gençlik Merkezi açtık. Bir kütüphane oluşturduk. Bir de Zümrüt Park’a Yaşlı Bakım Merkezi inşaatı başladı, devam ediyor. Yani Emek Mahallesi’ne şimdiye kadar yapılmamış işleri yapıyoruz. Geçen sene 26 sokağınızı asfalt, kaldırım ve tretuvar çalışmasıyla tamamladık. Bu sene de bayramdan sonra Emek Mahallesi’ndeyiz. Gidebildiğimiz kadar sokağı, yapabildiğimiz kadar yolu yapacağız. Eksiklerin tamamını giderme konusunda gayret içindeyiz, bunu izleyin. Emek Mahallesi’ni seviyoruz, sizleri seviyoruz” dedi.

Başkan Kurt’un konuşmasının ardından Aşuk ve Maşuk gösterisi gerçekleştirildi.

Aşuk ve Maşuk gösterisinin ardından ise, Eskişehir’in sevilen sanatçılarından Mustafa Gökçe konser verdi. Birbirinden özel eserler seslendiren Gökçe, vatandaşlara güzel bir ramazan gecesi yaşattı.

Öte yandan Odunpazarı Belediyesi Ramazan etkinlikleri, her hafta farklı iki bölgede yapılacak iftar programları ile devam edeceği, bir sonraki iftar programının ise, 20 Haziran Pazartesi günü Ihlamurkent Mahallesi Açık Pazar Yeri’nde yapılacağı bildirildi.

Kaynak: İHA