Başkan Çetin'den Sünnet Olan Çocuklara Bisiklet

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, sünnet olan yüzlerce çocuğu evlerinde ziyaret ederek her birine bisiklet hediye etti. Uygulamadan memnun kalan ilçe sakinleri ise “Her zaman yanımızda olan bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız” dedi.

Başkan Çetin'den Sünnet Olan Çocuklara Bisiklet
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 2015 çocuktan 265’i Pursaklar’da ikamet ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in geleneksel hale getirdiği sünnet ziyaretleri bu yıl da devam ediyor. Geçen yıl bir kısmını ziyaret eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, geriye kalan 100 çocuğu da bu Ramazan’da ziyaret etmeye başladı.

Geçen yıl ilçede sünnet olan 265 çocuğu evlerinde tek tek ziyaret eden Çetin, Tebessüm Çarşısı aracılığıyla sünnet olan çocuklara bisiklet hediye ediyor. Ev ziyaretlerinde diğer çocukları unutmayan Selçuk Çetin, çocuklara yaş ve cinsiyetlerine göre hediye vererek sevindiriyor. Sünnet ziyaretleriyle geriye kalan 100 evi tek tek ziyaret edecek olan Çetin, apartman sakinleriyle de görüşerek talepleri dinliyor, çözüm önerileri sunuyor.

AİLELERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Tebessüm Çarşısı aracılığıyla aynı zamanda mobilya, beyaz eşya, tekerlekli sandalye, gıda, kıyafet ihtiyacı olanların tespiti yapılarak kendilerine bunlar sağlanıyor. Sünnet ziyaretlerini değerlendiren Belediye Başkanı Selçuk Çetin, hemşehrilerinin kendilerine gösterdikleri ilgi karşısında çok etkilendiğini belirterek şunları söyledi: “Sünnet ziyaretlerimize geçen yıl Haziran ayındaki seçim dolayısıyla ara vermiştik. Herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep olmasın istedik. Geriye kalan yavrularımızı da bu Ramazan ayında ziyaret ederek bisiklet hediyelerini veriyoruz. En önemlisi de ailelerle bir araya gelmek, dertleşmek, ihtiyaçlarını karşılamak çoluk çocuk, genç ihtiyar demeden herkesi tebessüm ettirmek en güzel hizmettir. 2015 yılında 265 yavrumuz Büyükşehir Belediyemiz tarafından sünnet ettirildi. Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin. Ailelere bu yavrularımızın damatlıklarını göstersin.”

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı sünnet kayıtlarının başladığını duyurdu.
Kaynak: İHA