Başbakan Yıldırım'dan Ankara'ya müjde üstüne müjde

Başbakan Yıldırım, AK Parti İl Başkanları ile iftar programında konuştu. Ankara'ya üst üste müjdeler veren Yıldırım, Keçiören metrosunun bu yıl içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Başbakan Yıldırım'dan Ankara'ya müjde üstüne müjde
Başbakan Yıldırım'dan Ankara'ya müjde üstüne müjde
Başbakan Yıldırım, AK Parti İl Başkanları ile iftar programında konuştu. Yıldırım konuşmasında, Ankara'ya 14 yılda yapılanları anlatıp, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e teşekkür etti. 2018'in sonunda Ankara-Sivas hızlı tren hattının tamamlanacağını söyleyen Yıldırım, ' Keçiören metrosunu da yıl sonunda açacağız ' dedi.

Yıldırım, 14 yılda 14 bin yeni derslik, 10 üniversite, 127 sağlık tesisi ve 69 bin yeni konut yapıldığını söyledi. 2018 yılında Ankara- Sivas hızlı tren projesinin tamamlanacağını ve Ankara- Sivas arasının 2 saate ineceğini ifade eden Yıldırım, Ankara- İzmir arasının da 3,5 saate ineceğini söyledi. Yıldırım şunları söyledi:

"Sincan metrosunu hizmete aldık mı? Çayyolu metrosunu yaptık mı? Sıra artık Keçiören'de. Bu sene sonu inşallah, ulaştırma bakanımız ve ekibi Keçiören hattını hizmete açacak. Kızılay- Esenboğa Havaalanı metrosu bu yıl projesi hazırlanarak, çalışmalarına başlanacak.

"MİLLETE SEVDANIN EMEKLİLİĞİ OLMAZ"


Bu millete vefa borcunuzu parlak hizmetlerle ödediniz, ödemeye devam ediyorsunuz. İçinizde görevi sona ermiş arkadaşlar var. Aktif görev almamış arkadaşlara bir kaç şöy söylemem gerekiyor. AK Partili olmak millete sevdalı olmaktır. Millete sevdalı olmanın emekliliği de yoktur