'Sivil Havacılık Ve Kabin Hizmetleri' İçin YÖK'tan İzin Bekleniyor

Dinar MYO Müdürü Ertan: 'Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programına öğrenci alabilmek için YÖK'ten izin bekliyoruz'.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Ertan, Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programına öğrenci alabilmek için YÖK’ten izin beklediklerini söyledi.

Ertan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2015-2016 eğitim-öğretim yılını değerlendirerek, yeni mezunlar verdikleri için mutlu olduklarını belirtti.

İyi bir eğitim yılı geçirdiklerini dile getiren Ertan, şunları söyledi:

'Dinar MYO 1993-1994 eğitim-öğretim yılında Halıcılık-Kilimcilik ile Turizm ve Otel İşletmeciliği programları ile eğitime başladı. Halen Turizm ve Otel İşletmeciliği, İşletme Yönetimi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bilgisayar Programcılığı, Elektronik Teknolojisi ve Moda Tasarımı programları olmak üzere altı programda faaliyet göstermekte ve bu programlarda 627 öğrenci eğitim görmektedir. Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programına öğrenci alabilmek için Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) Başkanlığı'nın izni beklenmektedir. 2015 Aralık ayında biten sosyal tesislerimizde ise 217 koltuklu akustik özelliği olan konferans salonu, kantin, yemekhane ve öğretim görevlisi odaları hizmet vermektedir. 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Dinar Belediye Başkanlığının katkılarıyla oluşturulan Yabancı Dil Laboratuvarı da en iyi hizmeti vermektedir. Okulumuzda bu yıl geleneksel hale gelen kişisel gelişim ve kariyer günleri isimli etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bundan sonra da bu tür sosyal etkinlikler yapmaya devam edeceğiz.'

Kaynak: AA