Liselerarası Bilgi Ve Kültür Yarışması

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü ile özel bir televizyon kanalı işbirliğiyle düzenlenen 'Liselerarası Bilgi ve Kültür Yarışması'nda birincisi olan Havza Fen Lisesi öğrencilerine ödüllerini, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz verdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile özel bir televizyon kanalı işbirliğiyle her yıl il genelinde düzenlenen yarışmanın bu yılki birincisi, Havza Fen Lisesi oldu.

Havza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ferhat Tök, okul müdürü Köksal Çelikdemir, televizyon kanalının kültür etkinlikleri koordinatörü Şakir Demirci ile öğrenciler, Belediye Başkanı İkiz'i makamında ziyaret etti.

İkiz, Havza Fen Lisesi'nin kısa sürede yakaladığı başarının önemli olduğuna işaret ederek, 'Okulumuz geçen yıl fen lisesi oldu. Bir yıl içerisinde il birinciliği gibi bir başarıyı yakalamaları önemli. Verdiğimiz emeklerin karşılığını başarı olarak almak bizleri mutlu eti. Öğrencilerimizi, okul idarecileri ile öğretmenlerimizi kutluyorum.' dedi.

Demirci ise yarışmanın Samsun'daki 182 liseyi kapsadığını dile getirerek, başarısından dolayı Havza Fen Lisesi'ni kutladı.

Daha sonra Başkan İkiz, il birincisi öğrencilere çeşitli hediyeler vererek madalyalarını taktı.

Kaynak: AA