Hastanede Mezuniyet Sevinci

İzmir'de tedavi gördükleri hastanede ortaokul ve lise eğitimlerini tamamlayan 4 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

İzmir'de tedavi gördükleri hastanede ortaokul ve lise eğitimlerini tamamlayan 4 öğrenci, mezuniyet sevinci yaşadı.

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi'nde tedavileri süren 4 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Okullarından ayrı kalan ancak hastaneye gelen öğretmenlerin verdiği eğitim sayesinde sınıflarını geçmeyi başaran 2 ortaokul ile 2 lise öğrencisi, mezuniyet belgelerini aldı.

Hemşireler ve hastane arkadaşlarının alkışları arasında belgelerini alan Mükerrem Solmuş (15), Eda Sıla Yılmaz (15), Elif Bingöl (17) ve İbrahim İşbakan (19) duygusal anlar yaşadı.

Tedavi sürecinde eğitimlerini aksatmayan öğrenciler, kendilerine verilen balonları, hastanenin balkonundan gökyüzüne bıraktı.

Serviste hareketli şarkılar eşliğinde dans eden öğrenciler, keyifli zaman geçirdi.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut da zor ve uzun tedavi sürecinde eğitimlerini tamamlamayı başaran öğrencileri kutlayarak, yaşamlarında başarılar diledi.

Öğrenciler de kendilerine destek verenlere teşekkür etti.
Kaynak: AA