Beypazarı Ticaret Odası'ndan İftar

Beypazarı Ticaret Odası, oda üyelerine iftar yemeği verdi.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen programa, Kaymakam Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Meltem Memiş, Jandarma Komutanı Alişan Zor, Ticaret Odası başkanı Necdet Çalışkan, CHP İlçe Başkanı Ali Uysal, İlçe Mili Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, Terziler Odası Başkanı Ali Çelik ve oda üyeleri katıldı.

Burada konuşan Çalışkan, ramazan ayının, insanları birliğe ve beraberliğe davet eden, dayanışmayı ve paylaşmayı sağlayan komşuluk vecibelerini en güzel şekilde öne çıkaran bir ay olduğunu söyledi.

Odalarının 2014 yılında akredite olduğunu belirten Çalışkan, 'Uluslararası tarafsız denetçi kurum tarafından denetlenerek, almış olduğu 'bu beş yıldızlı oda' unvanı ile Avrupa Birliği ve diğer büyük odalarla aynı hizmet kalitesine ulaşmıştır.' diye konuştu.

- Marka kent

Çalışkan, ülkedeki terör olaylarının hayatı ve ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirterek, şöyle konuştu:

'Her sıkıntıda olduğu gibi, özellikle bu günlerde terör belasından kurtulmak için birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmamız tek çözümdür. Güçlü olan devletimizin kararlı tutumu ve bizlerinde desteğiyle terör olayları son bulacağı, iç ve dış düşmanlarımızın etkisiz hale getirileceğine inancımız tamdır. Ülkemizin her köşesinde yaşanan terör yangınının her ne kadar ilçemizdeki sosyal yaşamın haricinde, ticaret ve yatırım faaliyetleri üzerinde kısman olumsuz etkileri olsa da, tarımda hala rol model olmamız, Türkiye pazarında yeşil sebze üretiminde yüzde 25'lik pay ile küçümsenemeyecek oranlarda üretimle yer almamız çok önemli bir başarıdır. Proje safhasında olan Ankara-İstanbul hızlı tren hattının iki istasyondan birinin ilçemizde bulunması, ticari ve turizm faaliyetlerimiz için büyük bir fırsat olacaktır. Marka kent unvanının sürekliliğini yeni yatırım ve projelerle devam ettirmek hepimizin görevidir.'

Kaynak: AA