Başkan Çetin'den Personele Özel Sağlık Hizmeti

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, halka hizmet ederken personelini de unutmadı. Koru Sağlık Grubu ile yapılan protokol sonucu emekli ve çalışan personel, personelin birinci derece yakınları ile meclis üyeleri indirimli sağlık hizmetinden yararlanacak.

Başkan Çetin'den Personele Özel Sağlık Hizmeti
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, belediye personeline Özel Koru Hastanesi’nde indirimli sağlık hizmeti sağlayacak “Sağlıkta İşbirliği” anlaşmasına imza atarak sağlık konusundaki hassasiyetini bir kez daha gösterdi. Taraflarca hazırlanan anlaşma metinini Pursaklar Belediyesi adına Başkan Vekili Ertuğrul Çetin ile Koru Hastaneleri Kurumsal Pazarlama ve Tanıtım Direktörü Emine Şirin imzaladı.

Anlaşmaya göre, Pursaklar Belediyesi’nde çalışan bütün personel ve birinci derece yakınları Özel Koru Ankara Hastanesi ile Özel Koru Sincan Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecek. 14 Haziran’da imzalanan protokolün personele hayırlı olmasını dileyen Pursaklar Belediye Başkan Vekili Ertuğrul Çetin “Personelimizin sağlığı ve huzuru bizim için çok önemlidir. Sayın Başkanımız bu konuda çok hassaslar. İmzaladığımız anlaşma ile personelimiz ve birinci derece yakınları Özel Koru Hastanesi’nden indirimli olarak yararlanacak” dedi.

Hastane adına açıklama yapan Emine Şirin ise “Sağlıkta güvenilir, kalite ve hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile hizmet veriyoruz. Bu kapsamda anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Belediye çalışanları bu hastanelerden TC nüfus cüzdanı ve Pursaklar Belediyesi personel kimlik kartını (Hizmet alımı ile çalışan personel ise bağlı olduğu müdürlükten resmi yazıyı) göstererek sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek.
Kaynak: İHA