Başkan Çelik Karaağaçlı Mahallesiyle İftarda Buluştu

Şehzadeler Belediyesi, Karaağaçlı mahallesinde iftar sofrası kurdu.

Başkan Çelik Karaağaçlı Mahallesiyle İftarda Buluştu
Her gün bir mahallede iftar sofrası kuran Şehzadeler Belediyesi, Türek ailesinin katkılarıyla Karaağaçlı mahallesinde 600 kişilik iftar sofrası kurdu. Karaağaçlı mahalle meydanında düzenlenen iftar programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ergun Türek, Belediye Meclis Üyeleri Akif Özer, Mehmet Kavas, Şerif Gül, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Önal, Ahmet Songüler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan ayında birlik ve beraberliğin pekiştiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Gerçekten de Şehzadelerin bütün mahallerinde hemşerilerimiz ile iftar sofralarında bir araya geldiğimizde ben çok mutlu oluyorum. Çünkü zengini, fakiri, genci, yaşlısı, kadını, erkeği, engellisi, farklı siyasi görüşlere mensup insanlarla bir araya geliyor kardeşliğimizi pekiştiriyor, kardeşliğimizi arttırıyoruz. Bizi biz yapan ortak değerlerimizden birisi de inanç birliğidir, tuttuğumuz oruçlardır ve bu iftar sofralarıdır. İşte tüm bunlar bizim güzelliklerimiz ve değerlerimizdir. Bu vesile ile bu güzel günleri bize yaşatan cenabı hakka hamd ediyorum" dedi.

İftar sofrasının kurulmasına destek veren İşadamı Ergun Korkmaz’a teşekkür eden Başkan Çelik, "Bugün burada rahmetli büyüklerinin hayrına bu iftar sofrasını üstlendi. Son dönemlerde ülkemizi karıştırmak isteyen hainler, meydana çıktılar. Bu hainlerin alçak saldırıları sonucu hayatını kaybeden tüm şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Geçmişte de bu topraklarda bizlere türlü tuzaklar kurmak isteyen hainler oldu. En güçsüz dönemlerimizde yedi düvel birleşip karşımıza geçti. Paramız, ekmeğimiz ve cephanemiz yoktu ama en zayıf olduğumuz o dönemde bile bu topraklar üzerinde alçakça plan kuranlara biz bu toprakları mezar kılmış olan bir ecdadın torunlarıyız. Bu günde 3- 5 çapulcuya fırsat vermeyeceğiz. Sevgimiz, kardeşliğimiz, mutluluğumuz daim olsun. Hepinizin ramazanı mübarek olsun” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve beraberindekiler iftar sonrasında vatandaşlarla sohbet etti" dedi.

Kaynak: İHA