AK Parti Gençliği Sahurda Buluştu

AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen sahur programına AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş katıldı.

AK Parti Gençliği Sahurda Buluştu
Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen sahur programına Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Melih Ecertaş, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, genel başkan yardımcıları, MKYK üyeleri, STK temsilcileri ve partililer katıldı,

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu yaptığı konuşmada birliktelik mesajı vererek, “Teşkilat olarak genel başkanımızı maneviyatı yüksek olan ramazan ayında ilimizde ağırlamanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Gençlik kolları teşkilatı olarak il, ilçe, kadın kolları teşkilatlarımız ve partimizin bütün organlarıyla el ele, gönül gönüle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bizler sadece siyasi çalışmalarımızla kalmayıp, gençliğimizin en iyi şekilde yetişmesi adına gayret sarf ediyoruz. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı münasebetiyle de il merkezinde ve ilçelerimizde kardeşlerimiz gönül sofralarında misafir olmaktalar. Rabbim ramazan ayının maneviyatını en güzel şekilde yaşamayı bizlere nasip eylesin. Bu vesileyle bizlere ziyarette bulunan değerli genel başkanımıza ve bütün konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise konuşmasında, “Yeni gençlik kolları genel başkanımız bir farkındalılık oluşturdular ve bütün bölgeyi geziyorlar bugünde bizlerle birlikte oldular. Adıyaman da kırgınlık, küskünlük olmadan herkes Türkiye’nin selameti için bir tuğla da ben koyabilir miyim gayreti içerisindeler. Partimizin ilerlemesine çaba sarf eden eski başkanlarımızı ve şimdiki başkanlarımızı tebrik ediyorum. Bugün bizlerle birlikte olan AK Parti Gençlik Kolları Genel başkanımıza ve davetlilere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Barışın ve huzurun başkenti, Sahabe şehri Adıyaman’da hep birlikte Ramazan ayının manevi atmosferini yaşamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten AK Parti Genel Başkanı Melih Ecertaş, “Göreve başladığımız günden itibaren yoğun bir şekilde çalışmalarımıza başladık ve bu kapsamda bölge bölge il teşkilatlarımızı ziyarete ediyoruz. Adıyaman’ı da Ramazan ayı gibi mübarek bir ayda ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bundan böyle daha sık ziyaretlerimiz olacak. Adıyaman’da il, ilçe, kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilatın her kademesinde birlik ve beraberliği görmek bizleri mutlu etti. Partimiz her yönüyle iyi bir konumda, oy oranı artık dayanmış yüzde 70’e Rabbim gençlerimizin manevi yönden gelişmesini takdir etsin inşallah. Ramazan ayı da buna çok uygun bir ay. Arkadaşlarımız geçtiğimiz günlerde üniversite konseyini kazandılar bu da bizim için çok önemli. Adıyaman’da güzel çalışmaların olduğuna şahit olduk. Ramazan ayın gönül ayı bu bakımdan Ramazan ayında bol bol gönül kazanmak lazım. Ramazan aynın başlamasıyla birlikte gönül sofralarına misafir oluyor arkadaşlarımız. Gidip bir gıda paketi bırakmak, bir alışveriş çeki vermek bizim arkadaşlarımız için yeterli değil, ziyaret ettiğimiz evimizde hep birlikte iftarımızı açalım, onlarla muhabbet edelim, onların sorunlarını dinleyelim. Bu bizim hem manevi yönden gelişimimize katkı sağlıyor, bir taraftan da orada gördüklerimiz karşısında kendi imkanlarımıza şükrediyoruz, kıymetini biliyoruz, sosyal adalet vurgusunu daha rahat yapabiliyoruz. Bu anlamda aktif ve içten çalışmalar yapabiliyoruz. Ramazan ayında bizlerinde manevi olarak üzerine bir şeyler koymamız gereken bir ay Kur’an-ı Kerim okumak, hayır hasenat yapmak gerekir. Adıyaman ziyaretinde görmüş olduğumuz birlik ve beraberlik bizleri mutlu etmiştir. Rabbim bu birlik ve beraberliklerimizi bozmasın bu vesileyle bizleri en güzel şekilde ağırlayan Belediye Başkanımıza İl, İlçe, Kadın kolları ve Gençlik Kolları Başkanlığımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Programın sonunda AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu Genel Başkan Melih Ecertaş’a Esmaül Hüsna hediye ederken, İlim Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ayhan Tekin Kur’an-ı Kerim hediye etti.
Kaynak: İHA