50 Yetim Ve Öksüz Çocuğa Kıyafet Yardımı

AK Parti Gaziantep Kadın Kolları İl Başkanlığı, Gaziantep’in Araban ilçesinde 50 yetim ve öksüz çocuğun kıyafet yardımı ile yüzünü güldürdü.

50 Yetim Ve Öksüz Çocuğa Kıyafet Yardımı
AK Parti Gaziantep Kadın Kolları İl Başkanı Filiz Dumlu Üzümcü ve beraberindeki heyet, AK Parti Araban İlçe Başkanlığında bir araya geldi. AK Parti Araban Kadın Kolları İlçe Başkanı Naime Özdemir ve yönetimi ile bir süre görüşen Üzümlü ilçeye getirdikleri kıyafetleri, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, AK Parti Araban Kadın Kolları İlçe Başkanı Naime Özdemir ile beraber, AK Parti Araban İlçe Başkanlığı hizmet binasında Arabanlı 50 yetim ve öksüz çocuğa dağıttı.

AK Parti Araban Kadın Kolları Başkanı Naime Özdemir, "AK Parti Gaziantep Kadın Kolları İl Başkanımız Filiz Dumlu Üzümcü yönetimi ile birlikte AK Parti Araban Kadın Kolları İlçe Teşkilatımızı ziyaret ederek, bizimle bir süre istişarelerde bulundular. Yapılan istişareler sonunda ilçedeki 50 yetim ve öksüz çocukları giydirmek için Gaziantep’ten getirdikleri kıyafetleri, Arabanlı 50 yetim ve öksüz çocuğa birlikte dağıttık. Arabanlı yetim ve öksüz çocuklar için yaptıkları kıyafet yardımı ile bu mübarek Ramazan ayında 50 yetim ve öksüz çocuğu sevindirdiği için AK Parti Araban Kadın Kolları İlçe Teşkilatı olarak kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA