Yunusemre Şamar'da İftar Sofrası Kurdu

Yunusemre Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında iftar sofrasını bu kez Şamar Mahallesinde kurdu. İlginin oldukça yoğun olduğu iftar yemeğine katılan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, vatandaşların Ramazan ayını kutladı.

Yunusemre Şamar'da İftar Sofrası Kurdu
Merkezde Laleli Mesir Camii yanındaki alanda Ramazan Ayı etkinlikleri düzenleyen Yunusemre Belediyesi, kırsal mahalleleri de unutmuyor. Her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşan Yunusemre Belediyesi, iftar sofrasını bu kez Şamar’da kurdu. İftara Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi Eşi Melek Çerçi ile katılırken, Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Gürler, Gürkan Koyuncu, Arif Alkan, Birim Müdürleri ve vatandaşlar da iftara katıldı.

İftar öncesi vatandaşlarla selamlaşan Başkan Çerçi, vatandaşların Ramazan ayını kutladı. Etkinlikte çocuklar da unutulmazken, belediye tarafından top, şapka, satranç takımı dağıtıldı. İftarın ardından mahalle kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çerçi, onların sıkıntı ve taleplerini dinledi. Belediye Başkanı Çerçi ve beraberindekiler mahallede yaşayan yaşlı ve hasta vatandaşları da ziyaret ederek hayır dualarını aldı. Ziyaretlerin ardından Şamar’dan ayrılan Başkan Çerçi ve beraberindekiler teravih namazını Yağcılar Mahallesinde kıldı.
Kaynak: İHA