Yazdığı Mektupla Kamp Alanı Birincisi Oldu, Bakan Kılıç'dan Kur'an Aldı

Yaz kampları açılışında yazdığı mektupla birinci olan Hacettepe Üniversitesi öğrencisi, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’tan Kur’an-ı Kerim aldı.

Yazdığı Mektupla Kamp Alanı Birincisi Oldu, Bakan Kılıç'dan Kur'an Aldı
Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Büşra Çelik, gelecekte kurulacak yeni dünya düzeninde gençliğin söz sahibi olacağını anlattığı mektubunu okudu.

Küçük mektubunda medeniyetin ne olduğunu sürekli kendisine sorduğunu ve medeniyetinden aldığı güçle yarının söz sahibi olacaklarını belirtti.

Küçük, yazdığı mektubunda özetle ;

“Birliğimizin ve bütünlüğümüzün bozulmaya çalışıldığı islamafobi düşüncesini dünyaya benimsetmeye çalışanların kol gezdiği bu günlerde ben diyorum ki, Afrika’da bir çocuğun tebessümüne ortak olabilmek, etrafa doğulu-batılı, kuzeyli-güneyli değil de insan olarak bakabilmektir. Değerli büyüklerimizin bizlere sunduğu bu kam alanı da tam bir medeniyet eseridir. Medeniyetimizden aldığımız güçle bu gün burada söz sahibi olacak bizleriz. Bizler Türkiye’nin dört bir yanından gelen gençleriz, hepimiz farklı renkleriz. Bu güzel buluşma ile gök kuşağını andırıyoruz. Ne mutlu bizlere ki geleceğin mirasçıları belki de hiç erişemeyeceğim kardeşlerime, onların kültürlerine ortak oluyor onlarla aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanları fırsat vermeden tanıyabiliyorum. Hoşgörüyü Mevlana’dan saygıyı Fatih Sultan Mehmet’ten öğrenmiş bir toplumun yetiştirdiği gençleriz.” ifadelerini kullandı.

Küçük’ün mektubu katılımcılar tarafından dikkatle takip edilirken Bakan Kılıç, tebrik ettiği öğrenciye Kur’an-ı Kerim hediye etti.
Kaynak: İHA