Tuzlukçu Hem'den Yılsonu Sergisi

Konya’nın Tuzlukçu İlçesi Halk Eğitim Merkezi (HEM) tarafından 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı sonunda yıl içerisinde açılan kurslarda yapılan el emeği göz nuru ürünler sergilendi.

Tuzlukçu Hem'den Yılsonu Sergisi
Serginin açılışına, İlçe Kaymakamı Nur Sevinç Özbek, Tuzlukçu Garnizon Komutanı Fikret Özey, İlçe Emniyet Amiri Ali Atlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gülcü ve daire amirleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gülcü yaptığı konuşmada, “Milli eğitim faaliyetleri içerisinde Halk Eğitim Merkezlerinin büyük bir yeri ve önemi vardır. Hayat boyu öğrenmede eğitim merkezi olan Halk Eğitim Merkezleri, beşikten mezara kadar eğitim ilkesinden hareketle tüm bireylere, toplumun içindeki herkese hizmet vermeyi kendisine amaç edinmiş, yerel değerlere önem veren eğitim kurumlarıdır. Halk Eğitim merkezlerinde 7 den 77 ye her yaştan insanın ilgi, yetenek ve beklentilerine uygun kurslar düzenlenmektedir. Bu kapsamda giyim, ev mefruşatı, takı tasarım, ipek halıcılık, ahşap boyama, el nakışı gibi kurslar açılmıştır. Serginin hazırlanmasında, ürünlerin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA