Türkıye İç Denetim Enstitüsü'nden Rektör Gündoğan'a Ziyaret

Uluslararası İç Denetçiler Enstitüsü (IIA) ve Avrupa İç Denetim Enstitüleri Konfederasyonu’nun (ECIIA) Türkiye ayağını oluşturan Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) yetkilileri, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı makamında ziyaret etti.

Türkıye İç Denetim Enstitüsü'nden Rektör Gündoğan'a Ziyaret
TİDE’nin Kurucu ve Onursal Başkanı Ali Kamil Uzun, TİDE Akademi Yürütme Kurulu Başkanı Özlem İğdelipınar ve Genel Müdür Ertan Küçükyalçın, ziyaret kapsamında Rektör Gündoğan’a, TİDE’nin ülke çapındaki faaliyetleri ile ilgili bilgi verirlerken, ayrıca Anadolu Üniversitesi ile yapılabilecek olası iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Uluslararası İç Denetçiler Enstitüsü ve Türkiye İç Denetim Enstitüsü yetkilileri, Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın ardından ise Açıköğretim Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Güney ile Anadolu Üniversitesi’nin açık ve uzaktan öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alarak, TİDE’nin eğitim faaliyetlerine yönelik olarak yapılabilecek iş birlikleri ve ortak programlar üzerinde görüştüler.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, KAPILARINI ULUSLARARASI AKADEMİK FORUMU’NA AÇACAK

Anadolu Üniversitesi, bünyesinde yeni kurulan ve sorumluluğunu Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Sezen Uludağ’ın üstlendiği Denetim Kulübü aracılığıyla kapılarını, 2018 yılında ilk kez İstanbul dışında düzenlenecek olan Uluslararası Akademik Forumu’na açacak. İki yılda bir olmak üzere üniversitelerin ev sahipliğinde gerçekleşen ve bu yıl ev sahipliğini Boğaziçi Üniversitesi’nden devralan Anadolu Üniversitesi, organizasyon aracılığıyla ülkemizde yürütülen “denetim eğitimi faaliyetleri”ne destek vermeyi hedefliyor. 2018’de ilk kez İstanbul dışında yapılacak olan Uluslararası Akademik Forumu’nun dönem başkanlığını ise Prof. Dr. Melih Erdoğan yapacak.
Kaynak: İHA