Manyas MYO'da Mezuniyet Töreni

Manyas Meslek Yüksekoku'nda (MYO) 20152016 akademik yılında mezun olan öğrenciler törenle diplomalarını aldı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesine bağlı Manyas Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet coşkusu yaşadı.

Okulun bahçesinde düzenlenen törende bir konuşma yapan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir, üniversitelerinin Marmara'nın parlayan yıldızı olduğunu söyledi. Yeni bir üniversite olmalarına rağmen birçok üniversiteden daha kalabalık olduklarını belirten Özdemir, 'Amacımız daha iyiye ulaşmak olacak. Edebiyat, Hukuk, Mühendislik ve Mimarlık fakülteleri açıyoruz. Bu fakültelerle öğrenci sayımız 20-25 binlere çıkacaktır.' dedi.

Özdemir, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, 'Şimdi mezun olmanın haklı gururunu yaşıyorsunuz. Amacınız kendi ayaklarınızın üzerinde durmak olmalıdır. Kendinize hedefler seçin, bu vatana ve millete hizmet edin, manevi değerlere sahip olun, bunun mücadelesini verin.' ifadelerini kullandı.

Manyas MYO Müdürü Doç. Dr. Burak Darıcı ise her öğrenciyi kendi çocukları gibi yetiştirdiklerini, bunun için akademik personel ile hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere takdir belgeleri ve hediyeleri Rektör Özdemir ve Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin tarafından verildi.

Ardından Manyas MYO birincisi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü öğrencisi Ekrem Yıldırım yaş kütüğüne plaket çaktı.

Kaynak: AA